Dames en heren: Luuk Sterk!

Posted on 9 mei 2013

0


Steeds meer sites en tijdschriften over kunst en muziek verdwijnen. Daarom heb ik, Mark, besloten om mijn team, tot nu toe bestaande uit alleen mij, uit te breiden. Ik wil jullie daarom kennis laten maken met Luuk Sterk! Hij zal elke week op de maandag of vrijdag een artikel plaatsen. Dit kunnen recensies zijn over bands, artiesten, concerten, albums, singles, etc. Laten we eerst kennis maken met Luuk Sterk.
luuk sterk
Mark: Vertel eens kort wie je bent.
Luuk:
Mijn naam is Luuk Sterk, ik ben 19 jaar oud en kom uit Westervoort. Dat is een klein plaatsje in Gelderland. Op dit moment zit ik op de Herman Brood Academie in Utrecht. Daar studeer ik Music Management.
Ik had eerst een eigen radioshow bij een plaatselijk radiostation waar ik Indie & Folk behandelde. Dit is ook echt het genre wat mij trekt en waar ik veel over zal schrijven. Vorige jaar heb ik ook tv gemaakt bij een plaatselijk tv station als muziekdeskundige en schreef ik blogs over muziekzaken die mij opvielen.Op dit moment manage ik Emil Landman, een singer-songwriter en ik begin nu hier te bloggen over muziek. In m’n vrije tijd bezoek ik graag concerten, festivals en maak ik muziek.
Mark: Wat zijn jouw toekomstplannen en ambities?
Luuk:
Ik zou heel graag bij een radiostation aan het werk gaan in de zakelijke/muzikale richting. Daarnaast is mijn grote droom het oprichten van een eigen label gespecialiseerd in Folk & Singer-songwriters.
 mumford and sons
Mark: Wat is op dit moment jouw favoriete artiest en waarom?
Luuk:
Poeh dan vraag je met wat. Ik heb heel erg veel artiesten waar ik graag naar luister maar op dit moment luister ik veel Mumford And Sons, The Lumineers en Gabrielle Aplin. Laatst genoemde is een meisje van 19 die ik ontdekt heb op youtube, ze heeft nu een deal met een platenmaatschappij en er komt een plaat aan! Over haar zal ik mijn eerste artikel schrijven.
 
Mark: Wat is jouw tip aan artiesten die hun droom waar willen maken?
Luuk: Volg je hart, werk kei hard en kill your darlings.
Advertenties
Posted in: Muziek recensies