Hoe wek je vertrouwen op?

Posted on 4 september 2012

0


De prijs van je product bepaald niet of iemand jouw muziek, boek of kunstwerk koopt. Het hangt af van verschillende punten. Één van de belangrijkste punten is vertrouwen. Wanneer iemand jouw muziek of kunstwerk leuk vindt en vertrouwen in je heeft zal hij of zij eerder iets van jou kopen. Hoe je vertrouwen opwekt leg ik uit in dit artikel.

Mensen willen erkenning
Als jij op internet een artiest tegenkomt kijk je wat hij of zij bereikt heeft. Onbewust zoek je erkenning en wanneer je deze ontvangt krijg je vertrouwen in de artiest.

Dit kun je bereiken door op je site, Facebook-pagina en in je biografie duidelijk te maken wat jij als kunstenaar of artiest hebt bereikt. Dit kun je eenvoudig doen door een positieve quote te plaatsen van bijvoorbeeld een bekende kunstenaar of door een filmpje te plaatsen waarin jij met je band speelt bij 3fm.

De biografie van Sunday Sun is een uitstekend voorbeeld. Klik op de foto om verder te kunnen lezen.

Social media
Laat op je Facebook pagina zien dat jij ook een gewoon mens bent. Mensen herkennen zichzelf graag in een kunstenaar of artiest. Door filmpjes te maken, foto’s te delen en berichten te plaatsen die niet alleen over jouw product gaat zien ze dat jij ook een gewoon mens bent. Meer tips over dit onderwerp vind je hier: Hoe krijg je reacties op Facebook?

Op welke manier werk jij aan een vertrouwensband met je fans? Werk jij al aan een vertrouwensband?

Zorg dat je fans jouw vertrouwen zoals jij hun vertrouwd

Advertenties